| ردیف | نام محصول | مدت زمان نگهداری | دمای نگهداری | محل نگهداری | 
		
			| 1 | شیر استرلیزه | حداکثر 3 ماه | دمای محیط | خارج و داخل یخچال | 
		
			| 2 | شیر پاستوریزه | حداکثر 3 روز | 1-4c | داخل یخچال | 
		
			| 3 | شیر کاکائو استرلیزه | حداکثر 3 ماه | 1-4c | داخل یخچال | 
		
			| 4 | خامه استرلیزه | حداکثر 3 ماه | 1-4c | داخل یخچال | 
		
			| 5 | کره پاستوریزه | حداکثر یکسال | زیر صفر | داخل فریزر | 
		
			| 6 | کشک مایع | حداکثر یکسال | 1-4c | داخل یخچال | 
		
			| 7 | بستنی | یکسال | زیر صفر | داخل فریزر | 
		
			| 8 | دوغ | 3 ماه | 1-6c | داخل یخچال | 
		
			| 9 | ماست | 30 روز | 1-6c | داخل یخچال | 
		
			| 10 | پنیر | 6 ماه | 1-4c | داخل یخچال | 
		
			| 11 | پنیر پیتزا | 6 ماه | زیر صفر | داخل فریزر | 
		
			| 12 | کشک تهیه شده از ماست | 40 روز | 1-6c | داخل یخچال | 
		
			| 13 | پنیر خامه ای | 40 روز | 1-6c | داخل یخچال | 
		
			| 14 | انواع رشته و ماکارونی | 2 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود | 
		
			| 15 | انواع آرد گندم - برنج- غلات و حبوبات | 8-12 ماه | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود | 
		
			| 16 | انواع آرد سوخاری | یکسال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود | 
		
			| 17 | سوپهای خشک | 2 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود | 
		
			| 18 | پودر کاکائو - قهوه | یکسال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود | 
		
			| 19 | شیرینی ها | حداکثر 3 روز | 1-3c | داخل یخچال | 
		
			| 20 | پودر غذای فوری | 8-18 روز | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود | 
		
			| 21 | کیک | 1-2 ماه | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود | 
		
			| 22 | کلوچه | 2 ماه | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود | 
		
			| 23 | پفک | 6 ماه | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود | 
		
			| 24 | همبرگر | 6 ماه | 18c- | داخل فریزر | 
		
			| 25 | گوشت چرخ شده گوشت چرخ شده
 | 12 ساعت 3 ماه
 | 0-4c 18c-
 | داخل یخچال داخل فریزر
 | 
		
			| 26 | قطعات گوشت گاو بسته بندی شده قطعات گو شت گاو بسته بندی شده
 | 2 تا 3 روز 9 ماه
 | 0-4c 18c-
 | داخل یخچال داخل فریزر
 | 
		
			| 27 | گوشت مرغ تازه | 3 روز | 0-4c | داخل یخچال | 
		
			| 28 | گوشت طیور | 7 تا 12 ماه | 18c- | داخل فریزر | 
		
			| 29 | ماهی تازه | 1 تا 2 روز | 0-2c | داخل یخچال | 
		
			| 30 | ماهی پرچرب | 3 ماه | 18c- | داخل فریزر | 
		
			| 31 | ماهی کم چرب | 4 تا 5 ماه | 18c- | داخل فریزر | 
		
			| 32 | سوسیس و کالباس | 1 ماه | 0-4c | داخل یخچال | 
		
			| 33 | کمپوت و کنسرو | 2 سال | دمای محیط | داخل محیط | 
		
			| 34 | نوشابه های گازدار | 6 ماه | دمای محیط و یخچال | دور از تابش مستقیم آفتاب | 
		
			| 35 | گلاب و عرقیات گیاهی | 2 سال | دمای محیط | در جای خنک | 
		
			| 36 | آب میوه جات | 2 سال | دمای محیط و یخچال | دمای محیط  و یخچال | 
		
			| 37 | بستنی یخی | 6 ماه | 18c- | داخل فریزر | 
		
			| 38 | شربت پرتقالی | 9 تا 12 ماه | دمای محیط | داخل محیط | 
		
			| 39 | شربت سکنجبین - شربت آلبالو | 2 سال | دمای محیط | داخل محیط | 
		
			| 40 | انواع سس | 6 ماه | دمای محیط | داخل محیط | 
		
			| 41 | مربا و شربت | 2 سال | دمای محیط و پس از باز کردن درب داخل یخچال | 
		
			| 42 | سرکه | 4 سال | دمای محیط و پس از باز کردن درب داخل یخچال | 
		
			| 43 | ترشیجات و شورجات | 5/1 تا 2 سال | دمای محیط و پس از باز کردن درب داخل یخچال | 
		
			| 44 | آبلیمو و آبغوره | 1 سال | دمای محیط و پس از باز کردن درب داخل یخچال | 
		
			| 45 | رب انار | 2 سال | دمای محیط و پس از باز کردن درب داخل یخچال | 
		
			| 46 | رب گوجه فرنگی کنسرو | 2 سال | دمای محیط و پس از باز کردن درب داخل یخچال | 
		
			| 47 | ادویه جات | 2 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود | 
		
			| 48 | لواشک | 2 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود | 
		
			| 49 | مواد پرک شده | 1 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود | 
		
			| 50 | چای | 2 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود | 
		
			| 51 | چیپس | 4 ماه | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود | 
		
			| 52 | حبوبات | 1 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود | 
		
			| 53 | پودر نارگیل - گردو - بادام | 1 سال | 1-6c | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود | 
		
			| 54 | پودر ژله | 2 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود | 
		
			| 55 | سبزی خام بسته بندی | 3-5 روز | دمای محیط | داخل یخچال | 
		
			| 56 | عسل | 2 تا 3 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود | 
		
			| 57 | خشکبار | 1 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود | 
		
			| 58 | بیسکویت و بیسکویت کرمدار | 6 تا 12 ماه | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود | 
		
			| 59 | نمک یددار | 1 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود | 
		
			| 60 | شکلات | 1 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری می شود | 
		
			| 61 | گندم - جو - ذرت کامل | 2 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود | 
		
			| 62 | موسیر خشک | 1 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود | 
		
			| 63 | تخم مرغ تخم مرغ
 | 3 تا 4 هفته 1 هفته
 | 4-6c 18-20c
 | داخل یخچال خارج از یخچال
 | 
		
			| 64 | روغن جامد | 2 سال | دمای محیط | در محیط خشک و خنک نگهداری شود | 
		
			| 65 | روغن مایع | 1 سال | دمای محیط | دور از تابش آفتاب نگهداری شود | 
		
			| 66 | خمیر دندان | 2 سال | دمای محیط | دمای محیط | 
		
			| 67 | کرم مرطوب کننده | 2 سال | دمای محیط | دمای محیط | 
		
			| 68 | مایع ظرفشویی | 2 سال | دمای محیط | دمای محیط | 
		
			| 69 | مایع صابون | 2 سال | دمای محیط | دمای محیط | 
		
			| 70 | صابون | 3 سال | دمای محیط | دمای محیط | 
		
			| 71 | پوشک بچه | 3 سال | دمای محیط | دمای محیط | 
		
			| 72 | خوشبو کننده هوا | 3 سال | دمای محیط | دمای محیط | 
		
			| 73 | حشره کش پودری | 3 سال | دمای محیط | دمای محیط | 
		
			| 74 | سبزی آشی منجمد ( سرخ نشده ) | 1 سال | 18c- | داخل فریزر | 
		
			| 75 | سبزی خرده شده ( سرخ شده ) | 1 سال | 18c- | داخل فریزر | 
		
			| 76 | پیتزا منجمد | 6 ماه | 18c- | داخل فریزر |